Article

Les Franqueses estrena targeta de la deixalleria

L'Ajuntament de Les Franqueses del Vallès ha enviat a totes les les llars del municipi una nova targeta per anar a la deixalleria que no caldrà renovar cada any, perquè incorpora un codi de barres personalitzat on queden registrades totes les visites que es realitzen a la deixalleria per tal de gaudir dels descomptes corresponents en la taxa de les escombraries.

Notícia

Primers passos per per iniciar l’elaboració del Pla de Mobilitat dels dos Vallessos

L’objectiu és que aquest Pla estigui redactat a finals d’any i que es pugui fer l’aprovació inicial a principis de 2018 amb un horitzó 2026. A la trobada hi van assistir representants municipals dels més de 60 ajuntaments que sumen les dues comarques. 

Notícia

La B30 inicia un nou camí per ser un referent del sud d'Europa en la implantació de l'Economia Circular

L'Associació Àmbit b30 ha posat els fonaments per implementar al seu territori el model d'Economia Circular ampliant així les seves capacitats com a referent industrial i del manufactura avançada del sud d'Europa

Article

Mollet estrena una comissaria de policia més sostenible

La Comissaria de la Policia Municipal de Mollet del Vallès es trasllada de l'avinguda Jaume I a un edifici més eficient, sostenible i modern. Un dels aspectes més destacats de l'edifici és el criteri de sostenibilitat que s'ha fet servir per elaborar el projecte, ja que s'estalviaran 19 tones anuals d'emissions de CO2.  

Article

Visions sobre el malbaratament alimentari

 

Debat i punts de vista sobre la problemàtica del malbaratament alimentari a Catalunya.

Notícia

La recollida selectiva porta a porta es consolida al 84% a Sant Esteve de Palautordera

El novembre de 2016 el servei de recollida selectiva porta a porta va començar a funcionar com a nou sistema de recollida de residus al municipi de Sant Esteve de Palautordera. Quatre mesos després els resultats són molt positius i la recollida selectiva arriba ja al 84,19% de reciclatge, resultats molt superiors a la mitjana del 40% que s'assolia fins llavors.