Nous vehicles elèctrics per la flota auxiliar de TMB

02/11/2016 - 09:17

L’aposta de TMB per les energies més netes s’ha traduït en la recent incorporació de 12 furgonetes i turismes 100% elèctrics per a les flotes auxiliars de les empreses de Bus i Metro.

 

Amb la compra de vuit noves furgonetes elèctriques Nissan NV 200, tres per a TB i una per a Metro, i quatre cotxes Nissan Leaf, també elèctrics, es consolida l’aposta per les energies netes a TMB.

Gairebé fa un any i mig, TMB va començar a iniciar un camí sense retorn amb la incorporació de la primera furgoneta totalment elèctrica. Ara, aprofitant la renovació que s’havia de fer de bona part de la flota auxiliar i els incentius econòmics de què gaudeixen els vehicles elèctrics, s’hi han incorporat 12 nous vehicles nets.

Tres de les furgonetes NV 200 formaran part de la flota de vehicles d’assistència, i els quatre Nissan Leaf s’incorporaran a la flota de vehicles d’inspecció de TB.

A Metro s’incorporen 3 furgonetes, dues de les quals de set places, dues per al departament de superestructures i una per a material mòbil.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

S'ampliarà la xarxa metropolitana pública actual de 10 a 102 a finals del 2024

Notícia

El Pla de mobilitat urbana (PMU) és el full de ruta de les polítiques de mobilitat a Barcelona per als pròxims sis anys. Entre abril i juny hi haurà un període de debat amb una dotzena de trobades amb entitats per abordar aspectes concrets de la mobilitat, com l’accessibilitat, el gènere, la sostenibilitat i la mobilitat sanitària o l’escolar.

Article

La tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Transició Ecològica, Serveis Urbans i Habitatge, Laia Bonet, ha mostrat a Brussel·les el compromís de Barcelona amb la millora de la qualitat de l’aire a la ciutat. Ha estat en el marc d’una reunió amb l’eurodiputat Javi López, ponent del Parlament Europeu per a la revisió de la Directiva de la qualitat de l’aire, i amb François Wakenhut, cap de la unitat de qualitat de l’aire de la Comissió Europea

Butlletí