Taller "Renova la teva roba: el valor de la roba"

dimecres, 16 novembre, 2016 - 17:00 a 19:30
L'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol
Geolocation

Renova la teva roba és una iniciativa per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus, promoguda per entitats, associacions i equipaments de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament.

Porta la teva roba i a canvi, et donaran cupons Renoves amb la puntuació corresponent, que després podràs intercanviar per la roba que més t’agradi, a qualsevol punt de la xarxa. Consulta els dies de recollida i d’intercanvi de cada punt, n’hi ha molts per triar!

S’admetran un màxim de 10 peces de roba. (excepte jaquetes i abrics: 2 com a màxim!) La roba ha d’estar neta, en bon estat, sense forats, descosits ni taques. Només s’ acceptarà roba de vestir. No s’agafaran sabates, roba interior ni de la llar.

Al taller El valor de la roba descobriràs l'Ateneu de Fabricació de la Fàbrica del Sol a través d'una visita guiada i tot el que es pot fer amb les seves màquines digitals. Podràs dissenyar i fabricar les teves pròpies etiquetes on plasmar la història d'una de les peces de roba que portis per intercanviar i crear missatges per sorprendre als participants de l'intercanvi. I plegats farem una reflexió sobre el valor emocional que donem a la nostra roba i els impactes associats que té el seu consum.

Recollida de roba i taller participatiu. Amb la col·laboració de l'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol i la Casa d'Oficis de Barcelona Activa. En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Totes les activitats de La Fàbrica del Sol requereixen d'inscripció prèvia. Per inscriure't segueix l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Compra verda/Consum

Relacionats

Acte
20/04/2023 - 12:14
Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Notícia

El projecte ‘Economia circular comunitària’ sensibilitza sobre la importància d'introduir petits canvis en els nostres hàbits de consum com gestionar els residus o comprar productes de proximitat.

Butlletí