Jornada: Disseny en Geotèrmia: un dels aspectes essencials del sistema

divendres, 25 novembre, 2016 - 09:00 a 17:30
Geolocation

Presentació i objectius

Crear un model de simulació energètica és avui dia indispensable per dissenyar projectes d’enginyeria. Aquesta jornada té per objectiu presentar casos d’ús d’eines de càlcul, modelització i simulació en el disseny d’instal·lacions geotèrmiques de climatització a partir de l’exposició d’exemples concrets; i mostrar com aquestes eines ajuden i permeten desenvolupar projectes, o com l’obtenció de dades en el monitoratge d’instal·lacions juntament amb aquestes eines permeten ajustar, analitzar i avaluar la seva eficiència.

 

Programa (provisional)

9:00 a 9:15 Acreditacions i benvinguda

9:15 a 10:45 Demanda Energètica dels Edificis

10:45 a 11:30 Pausa cafè - Sessió de Pòsters

11:30 a 13:00 Resposta del Camp de Captació (terreny)

13:00 a 14:00 Disseny en Geotèrmia: un dels aspectes essencials del sistema

14:00 a 15:30 Networking entre els assistents (i dinar)


 

Organitzador: 
Col·legi de
Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Notícia

El Pla Clima Escola Barcelona consisteix en un seguit d’actuacions de climatització per millorar el confort tèrmic de l’alumnat i els professionals dels equipaments educatius i afavorir la descarbonització i l’autoconsum. 

Article

Barcelona Energia apel·la a la lluita contra el canvi climàtic amb l’ús d’energia renovable.

La comercialitzadora pública d’energia 100% renovable de l’àrea metropolitana de Barcelona llança una nova comunicació centrada a conscienciar sobre la necessitat de revertir els efectes de l’escalfament global.

Notícia

La Diputació ha incorporat en les contractacions de subministrament un destacat on s'especifica que tota l’energia subministrada sigui 100% renovable.

Butlletí