Jornada: Ciutats i canvi climàtic: un diàleg necessari per la transició i rehabilitació energètica

dimarts, 22 novembre, 2016 - 09:00 a dimecres, 23 novembre, 2016 - 13:59
Geolocation

El Pacte dels Alcaldes i Alcaldesses pel Clima i l'Energia defineix els compromisos renovats i la visió compartida per abordar reptes interconnectats: la mitigació del canvi climàtic, l’adaptació i l’energia sostenible. Les ciutats i pobles signatàries es comprometen a reduir les emissions de carboni o de gasos d’efecte hivernacle i en el seu territori com a mínim en un 40% al 2030  i a augmentar la resiliència als impactes del canvi climàtic.  

El nou Pacte és continuïtat de la feina feta – molta ja en desenvolupament – i la necessitat d’actuar amb fermesa i promptitud planteja la necessitat no només de confirmar de nou els compromisos municipals ara a l’horitzó 2030, sinó de compartir i conèixer les accions que ens permetran assolir els reptes previstos.

La tercera jornada del cicle es centrarà en compartir experiències i projectes concrets de rehabilitació energètica d’edificis públics i privats i l’aplicació del concepte de rehabilitació energètica a una escala superior (barri o ciutat) en termes del procés de transició energètica.

Programa definitiu

Inscripcions:

Preguem ens confirmeu la vostra assistència a través del Formulari d’inscripcions, per correu electrònic a xarxasost@diba.cat o trucant al telf. 93 402 22 22 ext.37212.


 

 

Categories: 
Energia

Relacionats

Notícia

Vilawatt, l'estratègia municipal de transició energètica de l'Ajuntament de Viladecans, durà a terme aquest any un estudi del potencial fotovoltaic de tots els edificis de la ciutat i posarà en marxa una eina web que permeti a la ciutadania accedir a la informació i, així, promoure la creació de comunitats energètiques locals.

Notícia

Vilawatt, l'energia 100 % renovable i ciutadana de Viladecans, acaba d'estrenar el tràmit de contractació en línia del seu servei de subministrament elèctric

Notícia

Viladecans serà durant dos dies el centre del debat europeu sobre el futur energètic.

Butlletí