Taller familiar "Toy Lab"

dimarts, 22 novembre, 2016 - 17:30 a 19:30
L'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol
Geolocation

Combinar creativitat, plàstica, els principis de l’electrònica i la impressió digital tot jugant i creant noves joguines o reparant les que tenim en mal estat.

Un dimarts a la tarda de cada mes us proposem que us acosteu al Toy Lab, la nova proposta de l'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol, per reparar i reinventar les joguines que ja no feu servir o s'han trencat.

Petits i adults aprendrem els principis de l'economia circular jugant i donant una segona oportunitat a les joguines que teníem aparcades en algun racó o que ja no fèiem servir. On millor que a l'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol per passar les tardes d'hivern dels dimarts?

Taller a càrrec de l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol i del Toy Lab.

Les activitats familiars de La Fàbrica del Sol estan adreçades a públic infantil acompanyat d’adults. No hi poden asssistir ni adults ni infants sols.

Les activitats de La Fàbrica del Sol requereixen d'inscripció prèvia. Per inscriure-us, seguiu l'enllaç.

Organitzador: 
L'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic familiar
Contacte: 

Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
adflafabricadelsol@gmail.com
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

El projecte ‘Economia circular comunitària’ sensibilitza sobre la importància d'introduir petits canvis en els nostres hàbits de consum com gestionar els residus o comprar productes de proximitat.

Notícia

Aquest 2023 s’hi han implicat un total de 24 entitats i part del veïnat, amb més de 333 persones als 5 districtes, el doble de participants que l’any anterior. Un total de 2.671 kg de taronges s’han transformat en melmelada de taronja amarga i s'han convertit en 11.000 pots de 160g. També s’han organitzat 18 tallers sobre sostenibilitat, emergència climàtica i aprofitament alimentari amb la participació de 300 persones d’11 associacions i entitats.

Notícia

Acord amb l’Associació Pangea per continuar reaprofitant els dispositius informàtics municipals i garantir-ne l’ús per part d’entitats socials i col·lectius vulnerabilitzats. Mitjançant un procés de recondicionament, els equips passen a tenir una segona vida.

Butlletí