El 3r Congrés Nacional Rubí Brilla esvaeix dubtes sobre l'autoconsum d'energia

23/11/2016 - 16:49

La 3a edició del Congrés Rubí Brilla, celebrada a la biblioteca municipal, ha reunit més de 300 experts i polítcs de tot Espanya.

Per primera vegada, entre els convidats hi ha hagut alcaldes i regidors d’ajuntaments que estan aplicant mesures d’estalvi energètic inspirades directament en el projecte Rubí Brilla. A la jornada hi han estat presents Las Palmas de Gran Canaria, San Sebasestián de los Reyes, Rota o Rivas Vaciamadrid. Tots ells han signat el ‘Manifest per l’impuls local al canvi de model energètic’.

L'alcaldessa de Rubí ha assegurat que aquest el model que aposta per l'autoconsum també és una forma de donar resposta a la pobresa energètica

Vídeos del Congrés Rubí Brilla

3r Congrés Nacional Rubí Brilla (11 novembre 2016): Bloc 1: Benvinguda (Ana María Martínez), inauguració (Jorge Morales) i ponències sobre autoconsum energètic a Rubí (Jordi Núñez) i vehicle elèctric i autoconsum (Javier García Breva)

3r Congrés Nacional Rubí Brilla (11 novembre 2016): Bloc 2: -Autoconsum Fotovoltaic. Com ho fem?: Instal·lació d’autoconsum a Rubí (David García), És possible? La regulació espanyola (Daniel Pérez), És rendible? Cas d’èxit d’autoconsum industrial (Francesc Mateu), Com es finança? (Matthieu van Haperen, Miguel Ángel Amores i Mario Sánchez Herrero), I als comerços, i a les llars? (Taula rodona) -Conclusions (Jorge Morales de Labra)

3r Congrés Nacional Rubí Brilla (11 novembre 2016): Bloc 3: - Debat: Municipis pel canvi de model energètic: Rubí (Ana María Martínez), San Sebastián de los Reyes (Miguel Ángel Fernández), Rota ( Javier Ruiz), Las Palmas de Gran Canària (Pilar Álvarez). - Projecte 50/50 a les escoles de Rubí: presentació dels resultats obtinguts durant el curs 2015-2016 i entrega de guardons als centres que participen al projecte. - Tancament del congrés (Ana María Martínez).


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

La web detalla el consum energètic i hídric dels equipaments municipals i les mesures preses per fomentar l’estalvi

Notícia

Iniciades les obres de la instal·lació fotovoltaica al sostre de la pista poliesportiva que es convertirà en la comunitat energètica d'Ullastrell.

Notícia

S’ha recuperat, a més, el pou situat al carrer Mallorca amb també un dipòsit  per carregar els vehicles de càrrega més ràpida i estudiant altres pous de captació d’aigua per també utilitzar-los.

Butlletí