Mollet del Vallès ja té operatiu el primer punt de recàrrega per a vehicle elèctric

20/12/2016 - 13:42

Foto: Ajuntament de Mollet del Vallès

Aquest punt de recàrrega per a vehicles elèctrics està ubicat a l'Avinguda Burgos i permet carregar fins el 80% de la bateria del vehicle durant un termini màxim de dues hores.

El punt de recàrrega per a vehicle elèctric que ha instal·lat l'Ajuntament de Mollet del Vallès ja està operatiu.

Qualsevol persona que el vulgui utilitzar només haurà de dirigir-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, situada a la mateixa Casa de la Vila, on rebrà la targeta d'usuari de forma gratuïta. La targeta és compatible amb la resta de punts que hi ha a Barcelona i a l'Àrea Metropolitana, on la recarrega també és gratuïta.

Amb la finalitat de facilitar l'ús del punt de recàrrega per part dels ciutadans i ciutadanes de Mollet, aquesta recàrrega és gratuïta i permet que l'estacionament també sigui gratuït mentre s'estigui carregant el vehicle.

Amb aquesta actuació, es referma la voluntat de l'Ajuntament de Mollet per promoure i potenciar una mobilitat sostenible, sensibilitzant a la ciutadania sobre els impactes ambientals del transport impulsant els més. 


 

Relacionats

Notícia

El projecte Circular B30 fa de l’eix Mollet-Cerdanyola un referent per avançar en recerca i innovació cap a l’objectiu de residu zero al territori. La iniciativa ha permès articular una xarxa de laboratoris a la UAB, Cerdanyola del Vallès i Mollet del Vallès perquè universitats, centres de recerca, administracions, empreses i ciutadania treballin plegats en projectes innovadors en matèria de sostenibilitat

Notícia

Mollet del Vallès ha estat nominat com a finalista al Premi Europeu de la Prevenció de Residus (EWWR) 2024 en la categoria d’Administració Pública per la seva iniciativa “Dia lliure d’envasos d’un sol ús al Mercat Municipal”.

Notícia

Mollet del Vallès és una de les candidatures catalanes que optarà al Premi Europeu de la Prevenció de Residus (EWWR) 2024 en la categoria d’Administració Pública per la seva iniciativa “Dia lliure d’envasos d’un sol ús al Mercat Municipal”.

Butlletí