Sant Vicenç dels Horts renova 108 punts de llum per millorar l'estalvi energètic al municipi

03/01/2017 - 16:22

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts renovarà nombrosos punts de llum dels carrers del municipi per millorar l’estalvi energètic i donar compliment a les normatives vigents de reducció de contaminació lluminosa.

El projecte preveu adequar els nivells d’il·luminació en funció de l’ús de cada via, reduir el flux lluminós i modernitzar el mobiliari urbà.

Amb aquest fi, l’Ajuntament substituirà un total de 49 llums per lluminàries amb tecnologia LED, 55 amb làmpada d’halogenurs metàl·lics ceràmics i 4 més amb làmpada de vapor de sodi. La reducció de potència instal·lada serà de 8.238 W (un 54,23%).

Els treballs es duran a terme als carrers Mn. Jacint Verdaguer, Barcelona, Sant Miquel, Mn. Josep Duran, Sant Joan Bosco, Ribot, la Pobla, Mare de Déu de Montserrat, Anselm Clavé, Àngel Guimerà, Josep Carner, Rabal del Centre i passatge de la Pista Polivalent Municipal Francesc Macià. 

L'Ajuntament ha renovat alhora l’enllumenat del carrer Sant Joan Bosco, en el tram comprès entre els carrers Sant Miquel i Ribot. Amb la substitució d’aquestes lluminàries, s’ha actualitzat l’enllumenat d’aquest carrer, que ja havia quedat obsolet, i s’ha reduït la potència dels llums una tercera part, sense perjudicar-ne en cap cas l’eficiència lumínica.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

Entre els mesos d'abril i juliol, s'han substituit 2.015 lluminàries de tecnologia de descàrrega de la via pública per noves lluminàries LED a Castelldefels. L'acció reduirà la potència instal·lada (i el consum energètic) a més de disminuir la petjada de carboni en unes 102 tones/any​

Article

Amb el sistema de telegestió que s'ha instal·lat a tots els quadres de llum, es regularà la intensitat del flux en funció de les condicions lumíniques naturals.

Article

Està ubicada a Can Comamala i ofereix assessorament a particulars i empreses per transformar immobles perquè siguin més eficients energèticament.

Butlletí