El 100% del consum de les dependències municipals i l’enllumenat públic de Lleida provindrà d’energies renovables

02/01/2017 - 12:52

Subhasta electrònica dels consums municipals. Ajuntament de Lleida

S’ha celebrat la subhasta electrònica dels consums de l’Ajuntament de Lleida, de l’Institut Municipal d’Ocupació i de l’Empresa Municipal d’Urbanisme en què s’ha adjudicat aquest servei amb el qual la Paeria tindrà un estalvi econòmic d’un 13,8%.

 

El 100% del consum de totes les dependències municipals i l’enllumenat públic de Lleida provindrà d’energies renovables, després que l’Ajuntament de Lleida hagi adjudicat a l’empresa Aura Energia SL el subministrament d’energia elèctrica per als edificis municipals de la Paeria, de l’Institut Municipal d’Ocupació i l’Empresa Municipal d’Urbanisme. Així, s’ha celebrat la mesa de contractació, en què, mitjançant subhasta electrònica, s’han adjudicat sis lots distribuïts per tarifa.

El tinent d’alcalde i regidor de l’Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, que ha assistit a la subhasta electrònica, ha destacat que “amb l’adjudicació d’aquest servei aconseguim que el 100% del consum de les dependències municipals i l’enllumenat públic provinguin d’energies renovables i és una acció més que s’emmarca dins de l’aposta de l’equip de govern de la Paeria durant aquest mandat per una Lleida més verda”. Larrosa també ha posat de relleu que "aquest sistema de subhasta electrònica afavoreix més la transparència en la contractació".

Amb l’adjudicació d’aquests sis lots, l’Ajuntament de Lleida aconseguirà un estalvi econòmic d’un 13,8%, és a dir, prop de 300.000€. Aura energia és una comercialitzadora catalana amb més de 9.000 clients i una facturació superior a 40M€. Aquests any s’ha realitzat la subhasta amb la plataforma electrònica ISOCO.


 

Municipis: 

Relacionats

Article

El municipi de la Noguera és un dels primers de Catalunya que subministra llum als veïns amb plaques solars públiques

Notícia

La Paeria ha constituït avui el grup tècnic de treball per a impulsar l’Estratègia de l’Energia de Lleida per a complir amb els compromisos de reducció d’emissions per a mitigar el canvi climàtic, que comptarà amb la coordinació de la catedràtica de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, Luisa F. Cabeza.

Notícia

Trenta empreses dels Polígons Industrials de Lleida participen en l’estudi per crear una Comunitat Energètica. La Paeria ha presentat els resultats de l’estudi per impulsar aquest concepte col·laboratiu.

Butlletí