Ecodescoberta. "Els racons de l'Horta de Grenyana, en bicicleta"

diumenge, 26 març, 2017 - 11:00 a dilluns, 27 març, 2017 - 10:59
Horta de Grenyana i Parc de la Mitjana

Coneixes la sèquia de Fontanet, d’origen musulmà? I el Molí de Cervià, on antigament es batia la llana? Has estat mai a la verneda de la Mitjana?
Et proposem una visita guiada en bicicleta per l’horta de Grenyana i pel parc de la Mitjana, on descobriràs els punts més emblemàtics d’aquests dos espais d’interès.

  • Recorregut de 7 kms no recomanat per a bicicletes de 4 rodetes o de rodes molt petites. És obligatori l'ús de casc.

Activitat gratuïta.

Places limitades. Cal que us inscriviu mitjançant aquest tràmit.

El punt de trobada serà la  Glorieta Font i Quer (davant entrada Parc de la Mitjana)

Organitzador: 
Regidoria de l'Hàbitat urbà i Rural i la Sostenibilitat. Ajuntament de Lleida
Contacte: 

Relacionats

Notícia

El recinte, propietat de la Diputació de Barcelona, està tancat al públic des del 9 de març per despreniments a la cinglera entre el llac i el Salt del Tenes, ocasionats per les pluges, de fins a 54 mm de precipitació acumulada, després d’un llarg període de sequera.

Notícia

La millora, la primera que es du a terme en aquest espai litoral en molt de temps, s’iniciarà el segon semestre d’enguany i permetrà el recorregut de vianants i bicicletes entre les platges de l’Arrabassada i de la Savinosa

Notícia

L’Ajuntament de Reus engega el projecte per a la renaturalització i la resiliència de la ciutat, RENATUReus. I ho fa amb la licitació dels contractes per a la redacció dels projectes bàsic i executiu de les obres de naturalització d’entorns escolars i refugis climàtics a les escoles Pompeu Fabra, General Prim, Teresa Miquel i Marià Fortuny

Butlletí