Últims dies per registrar activitats a la web de la Setmana de la Natura

Se celebrarà del 2 a l'11 de juny
16/05/2017 - 16:50

Del 2 a l'11 de juny de 2017 tindrà lloc la Setmana de la Natura, una iniciativa conjunta de la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT) i la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC). Aquestes entitats volen esperonar a la participació i promoure durant 10 dies que es faci visible la tasca conjunta per la protecció de la natura i el medi ambient. Si ets una entitat ambiental, parc natural, escola, associació, organització, ens local, etc., pots organitzar una activitat per la conservació de la natura i el medi ambient o donar visibilitat a l'activitat que tens previst fer durant aquestes dates. Cal destacar que totes les activitats de la Setmana de la Natura han de ser gratuïtes o sense ànim de lucre.

Com hi pots participar?

  • Entra a www.setmananatura.cat
  • Vés a l'apartat "afegir una activitat", omple el formulari de l'organització i el de l'activitat. De seguida veuràs la previsualització de la teva activitat i en 24 hores la validarem i publicarem al mapa d'activitats.
  • Convideu al vostre entorn a participar-hi si voleu ajudar a fer difusió de la Setmana! A l'apartat de materials de comunicació hi trobareu alguns recursos que us ajudaran (poster, logo, banners).

Recordeu que s’obsequiarà els participants a les activitats amb un braçalet solidari #setmananatura, elaborat amb la col·laboració de Maresmon, una entitat sense ànim de lucre que treballa amb dones en risc d'exclusió social. Publiqueu les vostres fotos amb el braçalet a les xarxes socials amb l'etiqueta #setmananatura.

7 grans accions de voluntariat ambiental

El cap de setmana del 10 i 11 de juny, en el marc de la Setmana de la Natura, s'organitzaran 7 grans accions que volen posar la mirada en el voluntariat ambiental com a forma de participació ciutadana en col·laboració amb les entitats ambientals. Són les següents:

Barcelona

Dissabte 10 de juny – BIOBLITZ de Montserrat – El Bruc (Anoia) amb la Fundació Catalunya – La Pedrera.

Dissabte 10 de juny – La processionària: combatre-la de forma natural – Prats de Lluçanès (Osona) amb ADEFFA.

Diumenge 11 de juny – Fem camí i millorem els camins ramaders – Vilanova i la Geltrú (Garraf) amb la Plataforma en defensa de l’Ortoll-Sant Gervasi.

Tarragona

Diumenge 11 de juny – Fem Francolí! – Tarragona, amb l’Associació Aurora.

Girona

Dissabte 10 de juny – Ulls sota l’aigua! – Girona, amb La Sorellona.

Terres de l’Ebre

Dissabte 10 de juny – Custodiant tresors a l’Ametlla de Mar: gimcana familiar – a l’Ametlla de Mar amb Graëllsia.

Diumenge 11 de juny – Pasturant els cavalls de la Camarga – Flix (Ribera d’Ebre), am el Grup de Natura Freixe (GNF).


CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA! Per apuntar-vos a les activitats, cal que ompliu el següent formulari: https://goo.gl/forms/ax04UBwJ1XqEy1Yf2


La Setmana de la Natura és una iniciativa conjunta de la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT) i la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC), i compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de la Catalunya i l'Obra Social "la Caixa".

Per a més informació, contacteu amb nosaltres a info@setmananatura.cat o al 93 886 61 35.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

La Conferència "Tinguem Cura del Planeta" celebra la seva 10a edició reivindicant el paper decisiu del jovent per transformar el món.

Article

Aquests premis destaquen les contractacions i els procediments de licitació més sostenibles, circulars i innovadors a nivell europeu

Article

Aigües de Reus ha presentat aquest dimarts, 12 de març el nou projecte de recuperació de la Bassa Nova, a l’entorn del passeig de la Boca de la Mina, que en breu es posarà a exposició pública i posteriorment es traurà a licitació per segon cop després que un primer concurs quedés desert a principi de 2023

Butlletí