Malgrat de Mar posa en marxa una campanya per fomentar la recollida selectiva d'envasos lleugers

16/06/2017 - 16:49

La Regidoria de Medi Ambient juntament amb ECOEMBES posen en marxa demà dimarts i durant 15 dies una campanya per fomentar la recollida selectiva d'envasos lleugers -plàstic, brics, acer i alumini- entre els establiments d'hostaleria, restauració i càtering.

L'Ajuntament de Malgrat de Mar i ECOEMBES, que és una entitat sense afany de lucre que gestiona el reciclatge d'envasos lleugers i paper cartró dipositats pel ciutadà als contenidors de recollida selectiva, engeguen demà la campanya, que portarà a terme l'empresa SM sistemas medioambientales. Tècnics d'aquesta empresa, que aniran acreditats, visitaran els prop de 200 establiments de la població del sector de l'hostaleria, la restauració i el càtering. 

Es farà una primera visita per informar aquests establiments de la campanya, assessorar-los i avaluar. Els locals que s'apuntin a la campanya rebran una segona visita, durant el mes de juliol, a la qual se'ls facilitarà els contenidors més adients per fer  la recollida d'envasos lleugers i tot el material necessari.

La regidora de Medi Ambient, Mireia Castellà, ha fet una crida als establiments del sector perquè participin a la recollida selectiva d'envasos lleugers. "El sector de l'hostaleria i la restauració té un important paper per a seguir incrementant la recollida selectiva d'envasos lleugers al nostre municipi", ha afegit Mireia Castellà.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

S'obren els punts de lliurament de les targetes per fer ús dels nous contenidors de recollida selectiva

Notícia

L'Ajuntament de Cunit canviarà el model de recollida de residus actual per un model que combina la recollida porta a porta i els contenidors intel·ligents.

Notícia

Un equip d’Ecovidrio ha posat en marxa la campanya visitant els establiments masnovins per informar-los sobre l’obligació de reciclar i facilitar solucions davant possibles dificultats

 

 

Butlletí