Sortida Tècnica "Visita a la Riera de la Selva"

dijous, 29 juny, 2017 - 11:00 a divendres, 30 juny, 2017 - 10:59
Mas de l’Hort d’Iglésies
Geolocation

Malgrat tenir un caràcter efímer en bona part del seu recorregut, la riera de la Selva presenta uns valors ecològics, geològics, culturals i paisatgístics molt importants, sobretot riu amunt del nucli de la Selva del Camp. La reduïda activitat humana a la capçalera fa que la qualitat de l’aigua sigui molt bona però la seva escassetat fa que el nombre d’espècies de vertebrats sigui molt baixa, tot i que la biodiversitat d’invertebrats és molt elevada. Hi abunden elements arquitectònics històrics com molins fariners, rescloses, ponts i canals.

Visitarem l’espai de la mà de CEN (Associació per a la Conservació dels Ecosistemes Naturals; www.assoc-cen-org). Ens mostraran els valors naturals i culturals de la riera de la Selva, ens explicaran les problemàtiques existents i les actuacions de conservació i restauració que hi realitzen.

PROGRAMA (consultar el programa en PDF)

11h. Trobada davant el Mas de l’Hort d’Iglésies, Av. De la Llibertat, 25, La Selva del Camp (Tarragona). Inici de la visita.

13.30h. Fi de la visita i dinar al restuaran de l’Hotel Sercotel (opcional). C/ dels Molins, 10, La Selva del Camp (Tarragona). Possibilitat de 2 menús, un amb oferta reduïda a 10,50€ i l’altre amb més oferta de plats a 14€. Els menús es poden adaptar a vegetarians i celíacs.

 

 

Organitzador: 
Xarxa Custòdia del Territori
Contacte: 

 

La sortida és gratuïta. Per participar-hi és necessari que envieu un mail a fluvial@custodiaterritori.org tot especificant el vostre nom, cognoms, número de telèfon, entitat a la pertanyeu (si escau), i si us quedeu a dinar (a compte de cada participant).

Categories: 
Terra

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Acte
23/03/2024 - 20:30

Butlletí