Sant Fruitós disposa de nous contenidors per a la recollida dels petits residus

20/06/2017 - 09:19

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha iniciat la instal·lació de 6 minideixalleries al municipi, dues al nucli i la resta a les 4 urbanitzacions. Sant Fruitós de Bages és el primer municipi de la comarca en instal·lar aquest tipus de contenidors.

Aquesta instal·lació permet recollir i emmagatzemar de manera selectiva set productes en dipòsits independents i facilita que els usuaris no hagin de desplaçar-se a la Deixalleria Municipal.

En aquests contenidors hi ha dos dipòsits per a piles, que poden acollir piles convencionals, alcalines, de botó i bateries de mòbils, un per a cd i dvd, un per a cartutxos d'impressora, un per a bombetes de baix consum, un per a bombetes convencionals i halògenes i, finalment, un destinat a la recollida d’aparells elèctrics i electrònics de petit format com telèfons mòbils o càmeres compactes.

Aquestes minideixalleries es troben situades a les principals vies de pas tant del nucli com de les urbanitzacions. Concretament se n’han col·locat 2 al nucli urbà, una a la cantonada entre els carrers Carles Buïgas i Sallent i l’altra davant del Pavelló Municipal d’esports. A Torroella de Baix s’ha ubicat a la zona del parc infantil i a La Rosaleda a l’entrada a la urbanització. Durant les properes setmanes s’instal·laran les dues que falten, una a Les Brucardes i l’altra a Pineda de Bages.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Les dades del 2023 del Consorci del Bages per a la gestió de residus apunten una bona progressió de la gestió de residus en els municipis consorciats (Bages i part del Moianès)

Notícia

S'han instal·lat un total de 160 plaques fotovoltaiques en tres punts del municipi: les potabilitzadores de Sant Fruitós de Bages i Pineda de Bages, i els dipòsits del Serafí.

Notícia

La implantació del nou model als equipaments de la ciutat ha començat aquesta setmana i es farà de manera progressiva. Es recolliran sis fraccions diferenciades: envasos, orgànica, paper i cartró, vidre, fracció resta i tèxtil sanitari, que per primera vegada es recollirà de manera separada

Butlletí