“Jo sóc donant ambiental” una campanya per ajudar les entitats ambientals

21/06/2017 - 18:35

L’Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (o3sac) posa en marxa la campanya "Jo sóc donant ambiental" amb el suport i col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu d'incentivar les donacions a les entitats ambientals, així com de donar-les a conèixer i millorar el seu reconeixement social.

Per a aconseguir-ho, posa a l'abast de totes les persones interessades en la defensa i conservació del medi ambient, un total de 34 projectes impulsats per 20 entitats ambientals de Catalunya.

Cal destacar que Catalunya compta amb unes 240 entitats que treballen per millorar l’estat del medi ambient i la sostenibilitat, duent a terme projectes de diferents tipologies i temàtiques. Però per realitzar la seva tasca necessiten la col·laboració de tots. Fes-te donant ambiental!

La primera edició d’aquesta campanya es va posar en marxa a inicis de 2016, i en aquest moment es rellançada amb una nova web millorada tècnicament, i nous projectes i entitats amb les quals col·laborar. Al llarg de l’any s’aniran programant accions i establint aliances per a afavorir la difusió de la campanya i aconseguir el major nombre de donacions possible per als projectes i les entitats. L’objectiu és que el web de la campanya ‘Jo sóc donant ambiental’ esdevingui el lloc de referència de les donacions a les entitats ambientals catalanes.

Des de l'Obrador del Tercer Sector Ambiental es convida als lectors a passejar-se pel web https://donantambiental.cat , conèixer els projectes que estan portant a terme les entitats ambientals i comprovar la gran feina que estant fent per protegir i millorar el medi ambient.

Pots entrar aquí a la web i col·laborar amb les entitats ambientals fent una donació!


 

Categories: 

Relacionats

Article

El Govern ha aprovat el Full de ruta de l’economia circular a Catalunya (FRECC) 2030 per accelerar la transició del nostre país envers una economia més circular i justa que maximitzi el valor dels recursos i que actuï com a palanca de la transformació en un marc de col·laboracions entre actors clau. 

Article

Un teixit reciclat per a roba laboral, un envàs de productes de neteja i una defensa de moll intel·ligent guanyen el Premi Catalunya d'Ecodisseny

Article

Eco-union, l’associació Promoció del Transport Públic i la Fundació Mobilitat Sostenible i Segura han liderat aquest projecte d’investigació i incidència per fomentar una nova cultura de la mobilitat turística baixa en carboni a la ciutat de Barcelona.

Butlletí