Begues canvia més de 300 punts de llum de la via pública

01/08/2017 - 16:26

L'Ajuntament de Begues continua la seva aposta de promoure l'ús de la tecnologia LED a l'enllumenat públic.

En total s'ha actuat sobre 307 punts de llum, cosa que suposarà al consistori un estalvi anual de 82.878 kW/h equivalent a 17.238 euros.

Al llarg dels darrers mesos s'ha procedit a la implantació de noves llumeneres a l'avinguda de la Costeta i al seu entorn, a Cal Vidu, al carrer Pinyons i adjacents, al carrer València i al seu entorn, un tram de Mas Pasqual i en un tram del carrer Camp dels Prats.

La tecnologia LED presenta nombrosos avantatges respecte a les fonts de llum incandescents com els fanals tradicionals, com ara tenir un consum d'energia menor, durar més, no emetre tanta calor o estar exemptes de components nocius per al medi ambient com el mercuri, entre altres.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

Entre els mesos d'abril i juliol, s'han substituit 2.015 lluminàries de tecnologia de descàrrega de la via pública per noves lluminàries LED a Castelldefels. L'acció reduirà la potència instal·lada (i el consum energètic) a més de disminuir la petjada de carboni en unes 102 tones/any​

Article

Amb el sistema de telegestió que s'ha instal·lat a tots els quadres de llum, es regularà la intensitat del flux en funció de les condicions lumíniques naturals.

Notícia

El consistori es beneficia dels ajuts de la Diputació de Barcelona amb una partida de 23.895 euros que millorarà l’eficiència energètica i la il·luminació a La Bauma, el Burés, el Baix Vilar i el pont de FGC al Raval del Jordi

Butlletí