Experiència posidònia

Font: Diputació de Barcelona

24/07/2017 - 08:27

El Centre d’Estudis del Mar (CEM) de Sitges presenta l’audiovisual “Experiència posidònia”, un viatge submarí virtual realitzat en la tècnica del vídeo mapping 3D sobre l’Espai Natural Marí Costes del Garraf de la Xarxa europea Natura 2000, i sobre la praderia de posidònia que alberga, que és un dels ecosistemes més valuosos i amb més biodiversitat de la Mediterrània.

Aquest videomapatge formarà part de les activitats d’educació ambiental del CEM ha estat realitzat per l’empresa Flop Work amb un equip especialitzat de filmació submarina, és una experiència audiovisual que transporta als diferents hàbitats d’aquesta planta aquàtica a partir de l’observació del fons marí. Així, una sala del centre es converteix en el submergible Ictíneo I, el primer submarí realitzat per Narcís Monturiol el 1859, fent un recorregut d’observació del fons marí a través d’una pantalla el·líptica i còncava que representa la finestra central de control del submergible.


 

Categories: 
Municipis: 
GarrafSitges
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El Centre d’Estudis del Mar de Sitges és un equipament d’educació ambiental que divulga i conserva els valors dels ecosistemes marins.

Notícia
8 de juny, Dia Mundial dels Oceans

Nascut l’abril de 1983, el Centre d'Estudis del Mar (CEM) de la Diputació de Barcelona ubicat al barri de Terramar de Sitges és el primer equipament d’educació ambiental marina de l’Estat espanyol.

Notícia
El primer equipament d’educació ambiental marina de l’Estat espanyol

40 anys del Centre d'Estudis del MarSituat a primera línia de mar, al passeig Marítim de Sitges, el Servei del Medi Ambient de la Diputació de Barcelona va crear el Centre d’Estudis del Mar (CEM) el 28 d’abril de 1983, amb l’objectiu pioner de fer educació ambiental sobre els valors litorals i marítims mediterranis.

Butlletí