Finalitza la campanya “Calaf lliure de bosses de plàstic”

31/08/2017 - 09:24

La campanya “Calaf lliure de bosses de plàstic” clou amb èxit amb més de 200 bosses de roba lliurades durant la jornada final.

Durant la setmana del 3 al 9 de juliol, Calaf va col·laborar amb els establiments del poble per obsequiar a aquelles persones que realitzessin les compres amb bosses de roba, carros o cabassos.

En total s'han entregat 202 bosses de roba, a aquelles persones que les van recollir a l'ajuntament dins el termini establert. Els comerços entregaven una targeta que havia de ser segellava per tres establiments diferents i després, els participants tenien fins al 16 de juliol per recollir la bossa a l'ajuntament.

Segons les estadístiques realitzades, un 86,1% de les persones que van recollir les bosses eren de Calaf, un 5,4% correspon a persones de la resta de l'Alta Segarra i el tant per cent restant, a altres indrets de Catalunya.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Notícia

Prop de 60 persones participen en la darrera jornada del Compromís Barcelona Plàstic Zero, on es van compartir bones pràctiques i diferents organitzacions de la ciutat van poder teixir aliances entre elles. L'Ajuntament de Barcelona ofereix una reducció del preu públic de recollida de residus comercials en cas d'aplicar accions de reducció o eliminació dels plàstics d'un sol ús.

Article

Torna el R-Ciclajoguina, la campanya de reciclatge de joguines amb components electrònics. Va dirigida a nens i nenes d’educació primària de totes les escoles de la ciutat.​

Butlletí