A Eivissa Residu Zero-II Com pots evitar residus innecessaris?

04/10/2017 - 13:28

Quan fas la compra, penses com pots evitar residus innecessaris? T'animam a comprar productes a granel, evitar plàstics i portar el teu envàs per productes frescos. Entre tots podem pressionar a la indústria per evitar sobre-envasat dels productes...

El millor residu és aquell que no es produeix! Projecte Residu Zero-II amb el suport del Consell d'Eivissa.

Video realitzat per BIOCAM Gràcies a la botiga Savia Ecotienda Eivissa per col·laborar cedint el seu espai de productes a granel.


 

Categories: 
Municipis: 
Balears

Relacionats

Article

Solsona fomenta la reducció de residus al comerç local. Ho fa amb tres vídeos d’uns 5 minuts que es publiquen al canal de Youtube de l’Ajuntament i a les xarxes socials. Aquest migdia s’ha fet públic el primer, que se centra en comerços d’alimentació. Sentim-ne un fragment:

Article


 

El Festival Residu Zero és un esdeveniment inspirador per pensar, reflexionar, debatre i aconseguir una societat que generi una petjada de futur sense residus.

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Butlletí