Al Prat, escoles més sostenibles

11/10/2017 - 16:48

La xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles" té com a objectiu acompanyar, coordinar i avaluar els centres que la integren, crear espais d'intercanvi i generar projectes comuns. Es va crear durant el curs 2010-2011 i està integrada per 22 centres educatius del Prat.

Cada centre elabora el seu pla d'acció, en què es concreten les accions a executar durant un període determinat, d’acord amb la seva vinculació a la Xarxa. En aquest sentit, existeix un servei d'assessorament per als centres que vulguin rebre suport en el desenvolupament dels seus projectes de sostenibilitat.

Des de la xarxa, es promouen trobades d'intercanvi d'alumnes i/o professorat, accions al voltant del Dia Mundial del Medi Ambient i la participació en el projecte Alumnes Gestors del Territori.

 

 

 

 

 


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatEl Prat de Llobregat
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El III Fòrum Ambiental Escolar del Prat reuneix més de 60 participants. La trobada, la primera després de la pandèmia, té l’objectiu de compartir projectes que es duen a terme als centres escolars de la ciutat.

Article

Durant els propers diumenges, al Prat, hi trobareu moltíssimes opcions per conèixer els petits tresors naturals que tenim a tocar de casa

Article

Més de 300 alumnes participen en el servei comunitari ambiental durant aquest curs

Butlletí