L'hort al terrat

Les entitats Joia i Asproseat conrearan l’hort urbà instal·lat al terrat de la seu del Districte de Sants-Montjuïc amb persones amb diversitat funcional
13/10/2017 - 09:25

Aquesta adjudicació forma part del programa Fem Salut a l’Hort, que promou la inclusió social de persones amb discapacitats intel·lectuals i/o problemes de salut mental. La gestió de l’hort se’ls ha adjudicat per un període d’un any, prorrogable per dos anys més, després de valorar tècnicament cadascun dels set projectes presentats.

Fem Salut a l’Hort és un programa habilitador, d’autonomia personal i socialització de les persones amb discapacitat en el marc d’un hort urbà. Es va iniciar l’any 2005 fruit de la col·laboració entre l’Institut Municipal de Parcs i Jardins i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, i posa a disposició de diferents entitats que treballen a la nostra ciutat amb persones amb discapacitat parcel·les en horts urbans. En aquest cas, el Districte de Sants-Montjuïc se suma directament a aquest marc de col·laboració.


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Integrar plantes silvestres comestibles en el sistema alimentari pot suposar una estratègia d’adaptació al canvi climàtic. Sota aquesta premissa, les organitzacions Eixarcolant, Tarpuna i Restaurantes Sostenibles, estan duent a terme un projecte per fomentar i facilitar la producció, distribució i consum d'aquest tipus de plantes a Barcelona.
 

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Article

La tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Transició Ecològica, Serveis Urbans i Habitatge, Laia Bonet, ha mostrat a Brussel·les el compromís de Barcelona amb la millora de la qualitat de l’aire a la ciutat. Ha estat en el marc d’una reunió amb l’eurodiputat Javi López, ponent del Parlament Europeu per a la revisió de la Directiva de la qualitat de l’aire, i amb François Wakenhut, cap de la unitat de qualitat de l’aire de la Comissió Europea

Butlletí