Com es transforma el paisatge?

divendres, 24 novembre, 2017 - 18:30
Museu de la Vida Rural

Dins del cicle Valors del Paisatge, es celebra la tercera sessió: Com es transformen els paisatges? Dinàmiques territorials i socioeconòmiques
Ponents:
Jaume Font és professor de geografia a la Universitat de Barcelona. La seva trajectòria se centra en el camp de l’ordenació territorial i molt especialment en el turisme.
Montserrat Iniesta és antropòloga especialitzada en la interpretació i la gestió del patrimoni cultural i les polítiques públiques de la memòria. Actualment dirigeix El Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona.
Jordi Puig és doctor en ciències ambientals especialitzat en canvi climàtic i canvi global ambiental. Ha treballat en el camp de la sostenibilitat i la gestió municipal, així com en l’administració pública i actualment col·labora a l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals.

Organitzador: 
Fundació Carulla i el Museu de la Vida Rural
Contacte: 

Si voleu assistir a alguna de les sessions, us podeu inscriure a: http://museuvidarural.cat/caagenda_int/paisatgedebat o al telèfon 977 87 05 76 (de dilluns a divendres, 9 a 14 h. i de 15 a 18 h.)


 

Etiquetes: 
Categories: 
Parcs naturals/Paisatge

Relacionats

Notícia

Aquest dijous al migdia s'ha celebrat un ple extraordinari per tractar aquest punt que inclou novetats per preservar el patrimoni històric i la biodiversitat.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Estimada Collserola és un llibre de Raúl Deamo per Barcelona Carnet de Voyage.

Notícia

El recinte, propietat de la Diputació de Barcelona, està tancat al públic des del 9 de març per despreniments a la cinglera entre el llac i el Salt del Tenes, ocasionats per les pluges, de fins a 54 mm de precipitació acumulada, després d’un llarg període de sequera.

Butlletí