15è Fòrum d’Educació Ambiental.cat

divendres, 15 desembre, 2017 - 09:00 a dissabte, 16 desembre, 2017 - 12:30
Casa de l'Aigua. Trinitat Nova
Geolocation

L’educació ambiental esdevé recurs i estratègia per assumir el repte de participar en la construcció col•lectiva, per organitzar les nostres relacions socials i les relacions amb la resta de la biosfera, fent una vida digna, justa i equitativa és a dir sostenible.
En el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible  que propugna les Nacions Unides i amb la voluntat de millorar i capacitar per l’activisme, cerquem indicadors per a mesurar els progressos, recollir informació de dades de referència, per informar, millorar i facilitar la mesura dels avenços realitzats.  
És en aquest context on la SCEA promou el Fòrum d’EA.Cat, des de fa disset anys porta a terme aquestes trobades, amb la finalitat de promoure l’educació per a la sostenibilitat. El Fòrum d’EA.Cat és l’espai on els diferents agents implicats es troben, és l'espai on es generen presentacions de projectes i programes, alhora que debats conceptuals, metodològics i professionals, establint també nous espais de col•laboració i participació per copsar i millorar l’estat de l’educació ambiental a Catalunya
Consulteu el programa, reserveu la data i feu la vostra inscripció.
 

Organitzador: 
Societat Catalana d’Educació Ambiental i Casa de l’Aigua de Trinitat Nova (Ajuntament de Barcelona)
Contacte: 

Inscripcions i més informació:

Presencialment a la Casa de l’Aigua Trucant al 93 463 77 71

Enviant un correu electrònic a

casadelaigua@scea.cat


 

Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Article

Més d'1 miler d'estudiants dels centres educatius de Llefià, La Salut i Sant Roc han participat de la segona edició de la Fira dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. 

Notícia

El programa Naturalitza’t de l’Ajuntament de Cambrils ha finalitzat el curs amb una trobada dels centres educatius per compartir idees i propostes. L’alumnat va exposar els projectes mediambientals treballats a classe en un mercat d’experiències a la plaça de la Vila obert a tota la ciutadania.

Notícia

Prop de 700 estudiants d’entre 6è de primària i 2n d’ESO de les escoles i instituts de Viladecans han sortit al carrer per mesurar el perímetre i l’alçària de gairebé 1.300 arbres urbans de la ciutat, amb l’objectiu de quantificar el carboni emmagatzemat en aquests.

Butlletí