Exposició sobre la gestió de residus a Navàs

23/11/2017 - 11:30

Fins al 26 de novembre, el Club d’avis de Navàs acull l’exposició Reduïm residus, una mostra que explica la necessitat de respectar la piràmide de gestió de les escombraries. La mostra, organitzada per Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, exposa les diferents fases en la gestió dels residus, des de la seva prevenció o reducció passant per la reutilització i el reciclatge per acabar en la seva eliminació només en els casos que sigui necessari.

L’exposició forma part de les activitats organitzades al voltant de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb la finalitat de sensibilitzar la població en la protecció del medi ambient, fent possible minimitzar al màxim les despeses en la gestió dels residus que  minimització de les despeses en la seva gestió i eliminació a partir de la implicació i consciencio dels ciutadans.

Exposició: Reduïm residus
Del 22 al 26 de novembre de 2017
Club d’avis de Navàs. Passeig de Ramon Vall, 71


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article
Nova campanya de la Mancomunitat Penedés Garraf

Els comerços adherits a la campanya fomentaran l’ús d’envasos reutilitzables i en alguns establiments, també s’implantarà la venda a granel amb l’objectiu de reduir els plàstics d’un sol ús i canviar els hàbits de consum per a generar menys residus.

Notícia

Prop de 60 persones participen en la darrera jornada del Compromís Barcelona Plàstic Zero, on es van compartir bones pràctiques i diferents organitzacions de la ciutat van poder teixir aliances entre elles. L'Ajuntament de Barcelona ofereix una reducció del preu públic de recollida de residus comercials en cas d'aplicar accions de reducció o eliminació dels plàstics d'un sol ús.

Acte
16/03/2024 - 00:00
Diverses poblacions d'Osona

Butlletí