‘Transformar el nostre món: L’Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible’

23/11/2017 - 11:58

Ja està a disposició dels lectors la publicació ‘Transformar el nostre món: L’Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible’, que conté la traducció al català de la resolució que va aprovar l’Assemblea General de les Nacions Unides el 25 de setembre del 2015 'Transforming our world: the Agenda for Sustainable Development'.

L'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible va ser aprovada per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 25 de setembre del 2015 - mitjançant la resolució 'Transforming our world: the Agenda for Sustainable Development' - amb l’objectiu d’estimular l’acció en 5 esferes d’importància crítica: les persones, el planeta, la prosperitat, la pau i els partenariats.

Aquesta publicació conté la traducció al català d'aquesta resolució. Tant la traducció com l'edició catalana d'aquest document són responsabilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat i el Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, a través de la Direcció General d'Afers Multilaterals i Europeus i el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS). 


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2023

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Article

Jornades de portes obertes per visitar estacions de potabilització d’aigua i dessalinització, depuradores, plantes de regeneració, i també estacions, radars i altres equipaments meteorològics. 

Butlletí