Sessió informativa sobre la Convocatòria General de Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona per a l’any 2018, centrada en el àmbits temàtics: Ecologia, Urbanisme i Mobilitat i Dret dels Animals.

dimarts, 12 desembre, 2017 - 18:00 a dimecres, 13 desembre, 2017 - 17:59
Sala Barcelona

S’ha aprovat la Convocatòria General de Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona per a l’any 2018 . El termini per presentar sol·licituds serà del 28 de desembre de 2017 al 25 de gener de 2018, ambdós inclosos.

Per aquest motiu el proper 12 de desembre de 18 a 20 h, a la Sala Barcelona (Avinguda Diagonal 240, 2a planta), tindrà lloc una sessió informativa sobre la Convocatòria General de Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona per a l’any 2018, centrada en el àmbits temàtics: Ecologia, Urbanisme i Mobilitat i Dret dels Animals.

A la sessió us informarem de les novetats de la convocatòria d’enguany i podrem resoldre dubtes de les bases. Us convidem a reservar la vostra plaça a la jornada a través del formulari: https://goo.gl/forms/nJGR7jNEdkF55htJ3

 

 

Organitzador: 
Ajuntament de Barcelona
Contacte: 

Trobareu tota la informació relacionada amb les subvencions generals a: http://ajuntament.barcelona.cat/ca/informacio-administrativa/subvencions


 

Categories: 
Biodiversitat
Smart cities/Planificació urbana

Relacionats

Notícia

L'alcalde Manuel Reyes, juntament amb el president de l'Institut Català d'Ornitologia, Jordi Baucells, la plataforma de l'Olla del Rei i les entitats veïnals, han unit forces en signar una carta adreçada a la Generalitat.

Notícia

La remodelació del carrer de la Ciutat Comtal el 2019 ha fet possible una disminució d'aproximadament un 20% de les emissions generades pel trànsit i una baixada d’un 60% del consum de l’enllumenat.

Article

Santa Coloma de Gramenet millora les zones d’estada i passeig per fer-les més saludables. La inversió més recent a l’entorn del parc fluvial supera els 3.600.000 euros.

Butlletí