S'inaugura el monument d'agraïment al voluntariat Ambiental a Sant Sadurní d'Anoia

20/12/2017 - 13:30

Es va inaugurar a la Miranda d'Espiells el Monument d'agraïment al Voluntariat Ambiental 'Junts preservem el nostre territori'.

L'Alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas i el regidor de Medi Ambient, Toni Sisternas, acompanyats d'altres regidors del consistori, tècnics i voluntaris, van col·locar una placa per tal d'homenatjar els voluntaris ambientals i reconèixer la sensibilització i conscienciació de la ciutadania amb el territori. A continuació es va fer un esmorzar i activitats pels assistents.


 

Categories: 
Municipis: 
Alt PenedèsSant Sadurní d'Anoia

Relacionats

Notícia

També treballaran la conscienciació sobre la sequera al voltant del Dia Mundial de l'Aigua, que se celebra el 22 de març.

Notícia

La Mancomunitat Penedès-Garraf presenta una nova edició de la Guia d’Activitats d’Educació Ambiental per a centres educatius, amb propostes centrades en els objectius de desenvolupament sostenible.

Article

S’amplien les funcions de l’Aplicació mòbil del servei de recollida porta a porta de residus implantat als municipis d’Olèrdola, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní d’Anoia i Torrelavit.

Butlletí