Cicle: "Adéu al cotxe!"

Font: Sala Beckett

21/02/2018 - 19:14

L’automòbil és un vehicle urbicida. Cal preparar les ciutats perquè tornin a funcionar sense un mitjà de transport que, ben probablement, acabarà caient pel seu propi pes. Tal vegada descobrim que, lluny de ser una renúncia, viure sense cotxes és més just, més sostenible, més barat i, fins i tot, més agradable. Però cal treballar de valent perquè aquesta transició es produeixi de manera equilibrada. Quines són les properes passes?

Amb el cicle «Adéu al cotxe!», la Sala Beckett vol promoure la reflexió i el debat sobre la necessitat i la possibilitat d’alliberar la ciutat del vehicle privat. Espectacles, lectures dramatitzades, peces audiovisuals, reflexions plàstiques i xerrades conjugaran el coneixement tècnic amb la cultura crítica i transformadora per estimular la consciència ciutadana.

Comissaris: David Bravo i Andreu Rifé, amb la col·laboració de Miquel Jordà i Úrsula San Cristóbal


 

Relacionats

Article
Inici de les proves pilot de l’Aplicació mòbil per a la detecció de zones tranquil·les urbanes

L'entitat Science For Change coordina el projecte pilot SoundCollect, en el que s’està desenvolupant una eina gratuïta de ciència ciutadana que permet el monitoratge de dades del so a les zones urbanes tranquil·les. 

Notícia

Els alcaldes i alcaldesses de l’Arc Metropolità traslladen al Departament d’Acció Climàtica les seves discrepàncies sobre el decret de les Zones de Baixes Emissions

Notícia

La DGT va autoritzar l'ús d'un senyal alternatiu al de les targetes ambientals per a l'accés a una Zona de Baixes Emissions, donant així carta de naturalesa al model de ZBE basat en la reducció de tots els tràfics motoritzats i no només a privilegiar els cotxes elèctrics sobre els de consum fòssil.

Butlletí