SETMANA BIO DE L'ALIMENTACIÓ ECOLÒGICA

dissabte, 14 octubre, 2023 - 00:00 a diumenge, 22 octubre, 2023 - 23:59

La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment en el qual se celebren tot un conjunt d’activitats amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques a tota la població. El programa d’activitats és molt variat i la seva proposta i organització va a càrrec de qualsevol persona o entitat interessada en aquest objectiu. A més de les actuacions presencials que es programen al llarg de la celebració de cada edició de la Setmana Bio, al seu també es pot trobar una secció de recursos en línia sobre la producció ecològica i dels seus agents.


Quin tipus d’activitats s’ofereixen?

Les activitats que conformen el programa de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica estan agrupades en 5 famílies:


Qui organitza les activitats?

Les activitats de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica les organitzen els mateixos protagonistes del sector que estiguin interessats a donar a conèixer les seves activitats i/o productes. Així, les activitats poden ser organitzades per operadors ecològics, entitats i organitzacions interessades, administracions locals, biblioteques, restaurants, minoristes, grans superfícies, etc.

Qui pot assistir a les activitats?

Qualsevol persona interessada en conèixer la producció i l’alimentació ecològica pot participar de les activitats ofertades a la Setmana Bio per l’alimentació ecològica.
 

Més informació

 


 

Organitzador: 
Generalitat de Catalunya
Destinatari: 
Qualsevol persona interessada en conèixer la producció i l’alimentació ecològica
Categories: 
Agricultura
Compra verda/Consum
Ecològic

Relacionats

Notícia

El document és el punt de partida per definir el pla d’acció per promoure la transició ecològica a la ciutat. La diagnosi constata que la compra directa a productors ha augmentat en un 7% durant els darrers i que la majoria de pagesos de Manresa entraran en edat de jubilació els propers 10 anys, entre altres aspectes.

Acte
20/04/2023 - 12:14
Article

El projecte SOULFOOD recull l’experiència de productors agrícoles locals per tal de desenvolupar solucions digitals per lluitar contra el malbaratament alimentari.​

Butlletí