23a Fira pe el Dia de la Terra - Mercat de la Terra

dissabte, 21 abril, 2018 - 00:00 a diumenge, 22 abril, 2018 - 23:59
Geolocation

La Fira per el Dia de la Terra - Mercat de la Terra és una activitat organitzada a la ciutat de Barcelona per l'Associació Dia de la Terra - Catalunya. 

La Fira per el Dia de la Terra - Mercat de la Terra ni és una fira qualsevol ni és un mercat qualsevol, ni vol fer la competència a cap fira concreta, ni a cap mercat concret. La Fira per el Dia de la Terra - Mercat de la Terra és una trobada d'entitats de tota mena per cridar l'atenció de les agressions que la societat moderna fa als sistemes naturals i socials i per proposar formes de comportament respectuosos, cooperatius i solidaris. 

La Fira per el Dia de la Terra - Mercat de la Terra potencia la producció local de bens i serveis realitzats amb respecte a les persones i als sistemes naturals, que són la base perquè els humans puguin disposar d'una vida digna.

Totes les entitats que vulguin participar a la 23a Fira per el Dia de la Terra - Mercat de la Terra han d'haver signat el document 'La Carta de la Terra' (si és la primera vegada), o han d'enviar un breu resum explicant com han honorat els principies de 'La Carta de la Terra':

- Si és la primera vegada que es participa, descarrega-la, llegeix-la amb deteniment, signa el full d'adhesió i envia només el full signat a Bustia Verda, c/o Dia de la Terra, Apartat de Correus 10095, 08080 Barcelona, Catalunya o directament a: cartadelaterracat@gmail.com.

Si ja s'ha participat en anteriors edicions de la Fira per el Dia de la Terra - Mercat de la Terra i ja s'ha signat la Carta de la Terra, s'ha d'enviar a Dia de la Terra, un informe de les activitats realitzades l'any 2017 per honorar els compromisos de la Carta de la Terra.

La Fira per el Dia de la Terra - Mercat de la Terra no permet la participació de persones i/o entitats que practiquin la revenda de productes. En canvi, la Fira per el Dia de la Terra - Mercat de la Terra dona suport a tota mena de producció artesana local respectuosa amb les persones i la natura. 

Per poder participar a la Fira cal haver llegit i acceptat les Normes de funcionament de la Fira per el Dia de la Terra - Mercat de la Terra vigents. Per descarregar les Normes, clica aquí


 

Municipis: 
Categories: 
Terra

Relacionats

Article

La Conferència "Tinguem Cura del Planeta" celebra la seva 10a edició reivindicant el paper decisiu del jovent per transformar el món.

Notícia

La presentació de la Declaració Futur sense Tòxics, impulsada per Rezero i amb més de setanta adhesions de professionals dels àmbits de la recerca i de la salut, obté una àmplia repercussió mediàtica.

Article

Aquests premis destaquen les contractacions i els procediments de licitació més sostenibles, circulars i innovadors a nivell europeu

Butlletí