Sant Antoni de Vilamajor acull l’exposició "La vida de l’aigua"

Font: Diputació de Barcelona

09/03/2018 - 10:58

L’exposició itinerant de la Diputació de Barcelona “La vida de l’aigua” es pot visitar fins al 20 de març al Casal Socioultural  Escoles Velles de Sant Antoni de Vilamajor. La mostra explica la importància de l’aigua per al manteniment dels ecosistemes fluvials i els diferents usos en l’agricultura, el consum domèstic i la indústria, entre d’altres.

L’exposició també descriu l’amenaça del canvi climàtic sobre els recursos hídrics i les accions necessàries per dur a terme una gestió sostenible de l’aigua.

A més, hi ha diverses propostes interactives que, a través d’activitats senzilles, engresquen els visitants a interaccionar amb l’exposició amb l’objectiu de conscienciar-los perquè facin un bon ús i estalvi de l’aigua.

La mostra s'inclou dins el projecte "Mars, aigua...Vida!" organitzat per la Biblioteca SAV, l'Àrea de Medi Ambient i el Casal Sociocultural SAV.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

El Consorci Besòs Tordera ha instal·lat hidrants a dotze EDAR. La demanda d’aigua regenerada rebuda fins ara pels municipis consorciats se situa en 259 m3/dia, mentre que aquestes 12 ERA poden arribar a generar més de 320 m³/hora.

Notícia

L’Ajuntament de Roses vol instal·lar una dessalinitzadora per garantir l’aigua aquest estiu. El regidor de Medi Ambient, Lluís Espada, diu que estan en converses amb el Consorci d’Aigües de la Costa Brava per fer-ho possible i que també volen comptar amb el sector turístic

Notícia

Prop d’un centenar de persones participen en la jornada de portes obertes a les instal·lacions del Consorci Besòs Tordera, amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua i de la Meteorologia.

Butlletí