Impulsen un projecte d’inserció laboral per protegir el bosc del Burgar

12/03/2018 - 12:09

Un grup de sis joves en risc d’exclusió social s’encarregaran de netejar el bosc del Burgar, a la serra del Montsià. 

Formen part d’un projecte d’inserció laboral que impulsa la Fundació Astres amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Ràpita i l’assessorament del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE). Aquest matí s’ha signat el conveni entre les tres institucions que permetrà protegir el bosc i reinserir persones amb discapacitat.

El Bosc del Burgar és un dels indrets més emblemàtics de la serra del Montsià dins el terme de la Ràpita, i és apreciat per la seua densa vegetació, entre els que es troba el pi blanc, una espècie autòctona. Els treballs estan dirigits a minimitzar els efectes del canvi climàtic i prevenir incendis forestals. Els duran a terme un equip de sis joves en risc d’exclusió social o amb alguna discapacitat intel·lectual i comptaran amb el suport tècnic del COPATE.

La Fundació Astres forma part del Grup Plataforma Educativa, on també hi ha la Fundació Gentis, i té com objectiu la inserció laboral i educativa de persones amb discapacitat. Aquest és el projecte més gran que els han encarregat a les Terres de l’Ebre.


 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Estimada Collserola és un llibre de Raúl Deamo per Barcelona Carnet de Voyage.

Notícia

El recinte, propietat de la Diputació de Barcelona, està tancat al públic des del 9 de març per despreniments a la cinglera entre el llac i el Salt del Tenes, ocasionats per les pluges, de fins a 54 mm de precipitació acumulada, després d’un llarg període de sequera.

Notícia

La millora, la primera que es du a terme en aquest espai litoral en molt de temps, s’iniciarà el segon semestre d’enguany i permetrà el recorregut de vianants i bicicletes entre les platges de l’Arrabassada i de la Savinosa

Butlletí