Cicle d’actes per celebrar el Dia Mundial de l’Aigua a Sant Antoni de Vilamajor

14/03/2018 - 15:04

Durant el març, a Sant Antoni s’organitzarà un mes temàtic sobre l’aigua amb una taula rodona, una instal·lació artística i la visita a la depuradora

Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua (22 de març) i del Dia Internacional del Mar (17 de març), l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, la biblioteca i el casal sociocultural han impulsat la campanya ‘Mars, Aigua... Vida!’. Durant tot el mes de març, diferents espais i equipaments del municipi acolliran diverses activitats relacionades amb l’aigua. El divendres 2 de març, a les 18 hores, a la biblioteca es farà el primer acte de la campanya: un contacontes a càrrec d’Elena Codó per a infants a partir de 4 anys.

També a la biblioteca, el dissabte 3 de març, a les 12 hores, es farà la inauguració oficial de la instal·lació artística ‘Bajo el agua’, amb la demostració en directe de l’autora, Dolo Navas, i la performance ‘Tortugues’ d’Eudald Alabau. La instal·lació es podrà visitar fins al dimecres 28 de març. Així mateix, a la biblioteca, el divendres 16 de març, a les 19 hores, s’organitzarà una taula rodona sota el títol ‘Qui contamina l’aigua?’, on diferents agents implicats en la problemàtica donaran la seva visió de la situació.

El casal sociocultural també se suma a la campanya i coordinarà una visita a la depuradora el dissabte 17 de març, a les 10 hores. De la mateixa manera, des de l’1 fins al 20 de març, es podrà veure l’exposició itinerant ‘La Vida de l’Aigua’ de la Diputació de Barcelona a les Escoles Velles, un projecte que vol conscienciar sobre la importància de l'aigua com a font de vida i com a recurs per a satisfer les nostres necessitats. Així mateix, l’exposició remarca la problemàtica actual del canvi climàtic i fa incidència en una gestió més sostenible d'aquest recurs natural.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

La Fundació Rivus posa a disposició l’exposició sobre els amfibis i rèptils aquàtics presents a les conques del Besòs i de la Tordera.

Article

Lliurats els premis del VII Concurs de Dibuix “Descobreix el riu”, dedicat al blauet

Article

Prop de 5.500 estudiants han participat en el programa educatiu ‘Descobreix el riu’ durant aquest curs escolar. Els alumnes han procedit d’una norantena de centres educatius de 33 municipis de les conques del Besòs i de la Tordera.

Butlletí