Sembra natura: l'hort al test

dissabte, 14 abril, 2018 - 11:30 a diumenge, 15 abril, 2018 - 12:59
La Fàbrica del Sol
Geolocation

Activitat "Sembra natura: l'hort al test" organitzada per La Fàbrica del Sol i a càrrec del programa Sembra Natura. L'activitat està dins de la matinal "l'Horterada".

“No tinc espai” deixarà de ser una excusa per no tenir hort. Sembrarem productes d’hort en un test que podrem posar al balcó, l’ampit de la finestra o el terrat.

L'horterada és una matinal d'activitats entorn l'hort ecològic i el cicle de la matèria orgànica.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. La inscripció és gratuïta. Per a més infomació seguiu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol. Programa Sembra Natura
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol
Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Ecològic

Relacionats

Article

Integrar plantes silvestres comestibles en el sistema alimentari pot suposar una estratègia d’adaptació al canvi climàtic. Sota aquesta premissa, les organitzacions Eixarcolant, Tarpuna i Restaurantes Sostenibles, estan duent a terme un projecte per fomentar i facilitar la producció, distribució i consum d'aquest tipus de plantes a Barcelona.
 

Acte
Article

La Universitat de Barcelona promou la mobilitat sostenible entre els seus treballadors i treballadores durant els desplaçaments laborals, gràcies a la Flota UBici, una iniciativa reconeguda com a una de les Bones idees per canviar el món de 2022. Voleu conèixer tots els detalls?

Butlletí