La música dels horts

dijous, 26 abril, 2018 - 10:00 a divendres, 27 abril, 2018 - 11:59
Per determinar

Activitat "La música dels horts" organitzada per La Fàbrica del Sol i el Centre Cívic Matas i Ramis. En el marc del Dia Internacional de la Conscienciació envers el Soroll.

Al centre de la vila d’Horta, les hortes i les terrasses de les bugaderes han canviat de veu per preparar-se i afinar-se per als concerts musicals futurs.

Aquesta activitat és una experiència sensorial i parts del recorregut es faran amb els ulls tapats, sempre supervisat per una persona acompanyant que fa de guia. Tingueu en compte aquesta observació a l'hora de formalitzar la petició. És necessari un mocador o un accessori per tapar-se els ulls, es recomana portar calçat còmode per caminar i preferiblement silenciós.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. La inscripció és gratuïta. Per a més informació seguiu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol i el Centre Cívic Matas i Ramis.
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol
Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 

Relacionats

Notícia

El programa formarà investigadors per avaluar la relació que mantenen els vehicles electrificats i la percepció humana del soroll.

Article

El projecte “Horts al terrat”, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, ha rebut el premi Nova Bauhaus de la Unió Europea en una cerimònia que s’ha celebrat a la ciutat de Brussel·les el divendres 12 d’abril.

Article

Finalitzada l’última actuació en tres túnels de la ronda de Dalt, amb la substitució de 1.370 punts de llum
La renovació d’aquest enllumenat suposa un estalvi d’1.589.915 kWh/any, que equival al consum anual de 220 habitatges


 

Butlletí