Curs: Conservació de construccions de pedra en sec. Aixoplucs amb fusta I

divendres, 20 abril, 2018 - 15:30 a dissabte, 21 abril, 2018 - 17:30
Zona de Pontils d’Anreba, de la Fatarella

Durant els dies 20 i 21 d’abril es durà a terme el curs “Conservació de construccions de pedra en sec. Aixoplucs amb fusta I” a la zona de Pontils d’Anreba, de la Fatarella.

Es tracta del segon curs organitzat entre la Fundació el Solà i l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili, en el període 2017-2018. Aquest curs continua amb el projecte iniciat al novembre del 2017, i a més de la restauració d’estructures de pedra en sec, aporta coneixements sobre el cobriment amb fusta d’aquests elements. El curs serà de caràcter pràctic, treballant de forma directa en diferents elements, amb la previsió de continuar treballant-hi en edicions posteriors.

El preu de la inscripció són 20 euros, i es disposa d’un material docent complementari amb un preu de 16 euros. En finalitzar el curs, es lliurarà un certificat d’aprofitament, emès per la Fundació URV i la Fundació el Solà.

Organitzador: 
Fundació el Solà i l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili
Contacte: 

La inscripció es pot realitzar fins el 13 d’abril enviant un correu a elsola@fundacioelsola.org. Per a més informació es pot trucar als telèfons: 977413902 – 679786990.


 

Categories: 
Agricultura

Relacionats

Acte
15/10/2023 - 00:00
Mataró
Notícia

Es tracta del depredador natural del pugó, que afecta diferents arbres i provoca caiguda de les fulles i la melassa, que deixa el terra brut i enganxifós.

Notícia

Més d'un centenar de persones van omplir la Sala Francesca Bonnemaison en una celebració en què es va comptar amb una ponència inspiradora sobre decreixement i reconnexió amb la natura, amb la taula rodona “La Xarxa en transformació” i amb el reconeixement de les Bones Idees per canviar món 2022. Voleu descobrir-ne tots els detalls?

Butlletí