Projecció del documental "Mucho más que miel" i col·loqui al CCCB

21/03/2018 - 12:13

 

El CCCB projecta el documental Mucho más que miel  del director suís Markus Imhoof en el marc  d’Alimentum, un cicle de projeccions de documentals i debats que analitzen l’impacte del canvi climàtic sobre la nostra alimentació, les repercussions de les polítiques econòmiques aplicades a la producció alimentària i la producció d’aliments i el seu impacte ambiental. A banda de la projecció a les 18.30 h, la sessió compta amb un col·loqui a les 20 h per conversar sobre el paper de les abelles des de l’àmbit de la pagesia i l’apicultura, i la investigació científica en biodiversitat i agroalimentació.

Mucho más que miel és un documental que ens permet conèixer el fràgil món de les abelles que pateix l'amenaça de l'extinció davant l'ús indiscriminat de plaguicides i la producció industrial de mel. Les abelles juguen un paper fonamental en els ecosistemes terrestres del planeta i la seva desaparició suposaria una crisi ecològica sense precedents. Si elles existeixen, nosaltres existim, i el seu declivi suposaria la major crisi ecològica i alimentària mai viscuda al nostre planeta.


 

Categories: 

Relacionats

Article

MENJA, ACTUA, IMPACTA et proposa un viatge de descoberta dels efectes de la nostra manera de menjar i de les extraordinàries oportunitats de millora que tenim si canviem l’actual sistema alimentari.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Butlletí