Dóna inici el projecte d'horts ecosocials a Artà

29/03/2018 - 08:16

L'Ajuntament sortejarà la cessió de deu parcel·les entre les persones inscrites i ensenyarà gratuïtament a cultivar i tenir cura de la terra.

L'Ajuntament d'Artà ha dissenyat un projecte de creació i manteniment d'horts ecosocials al poble, que contempla la cessió gratuïta de 10 parcel·les de 18 metres quadrats cada una per al conreu de la terra i el cultiu d'aliments per part d'aquelles persones interessades, especialment si són usuàries dels serveis socials municipals, que s'inscriguin en el sorteig públic.

A més a més, l'Ajuntament oferirà una formació gratuïta per a la correcta gestió d'aquests espais, la cessió inicial dels quals serà per un any prorrogable a tres.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Es farà una distribució del terreny en 13 parcel·les individuals i 5 de cultiu comunitari distribuïdes a La Cisa i al barri Santa Anna-Tió.

Article

Un estudi de l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA-CERCA) avalua els beneficis d’omplir les ciutats d’horts urbans.

Article

El pagès com a agent actiu en la preservació del medi natural. Un estudi elaborat per Agricultura del Govern balear demostra que el consum de producte d'horta local redueix les emissions d'efecte hivernacle.v

Butlletí