Som elèctrics! Congrés sobre el vehicle elèctric

dijous, 19 abril, 2018 - 00:00 a dissabte, 21 abril, 2018 - 23:59
Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC)
Geolocation

A punt per al vehicle elèctric!

Som Elèctrics! vol ser un espai de divulgació i reflexió sobre nous models, tecnologies i experiències al voltant del vehicle elèctric. La tercera edició del congrés sobre el vehicle elèctric tindrà lloc del 19 al 21 d'abril del 2018 al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC). 

En un moment en què el ràpid avanç de la tecnologia i els estralls de la contaminació fan necessari prendre decisions valentes i actuacions conjuntes, Som Elèctrics! té la voluntat d’informar, presentar la tecnologia actual i futura i acostar els assistents a les ciutats del futur, que han de ser ciutats intel·ligents però humanes i on la mobilitat serà un factor clau.

El congrés abordarà diverses temàtiques de la mà de científics experts en salut i tecnologia i d'empreses que aposten pel canvi. Els continguts de Som Elèctrics! s’estructuren en quatre blocs, distribuïts en dos dies: Salut i societat, Societat i mobilitat, Tecnologia i empresa i Connectivitat i societat.

Els tres dies de Som Elèctrics!, a la Rambla Ègara i a l’interior del mNACTEC s’exposaran vehicles, motos i bicicletes elèctriques. Paral·lelament, el mNACTEC oferirà una exposició sobre la contaminació i l’evolució del vehicle elèctric.

Programa i inscripcions


 

Organitzador: 
Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC)
Etiquetes: 
Categories: 
Energia
Mobilitat

Relacionats

Notícia

El Ple de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha donat llum verda al Pla estratègic per fomentar la mobilitat elèctrica. La previsió és que el parc de vehicles elèctrics i híbrids endollables creixi un 260% fins a l’any 2028.

Notícia

El Projecte d’Impuls de la Transició Energètica a la Llar i la Indústria del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha fet possible informar fins a 1335 comunitats de propietaris i la configuració de 4 projectes d’autoconsum compartit entre indústries.

Notícia

Terrassa va acollir el passat 15 de febrer una jornada amb empresaris per presentar els resultats dels dos estudis, realitzats gràcies al suport de la Diputació de Barcelona, per impulsar l’autoconsum compartit i les comunitats energètiques en un dels 20 polígons industrials de la ciutat.

Butlletí