Repte #30diesAMBbiciBCN

03/04/2018 - 13:20

L' Àrea Metropolitana de Barcelona ha posat en marxa la campanya: repte #30diesAMBbiciBCN. L’objectiu és esperonar la ciutadania a moure’s per la ciutat en Bicicleta.

A través del web 30diesambbicibcn.cat aquells que s’animen a participar poden anar registrant els seus recorreguts en bicicleta i participar en el sorteig de molts regals. Entre aquells que utilitzen la bicicleta 21 de les 30 dies d’abril es sortejarà una bici elèctrica.

Teniu tota la informació aquí


 

 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Article

Un nou atles mostra el potencial per caminar o anar en bicicleta de Barcelona, València, Palma de Mallorca i Granada

Article
Resultats de l'estudi

El BACC presenta els resultats de la RADIOGRAFIA CICLISTA DE BARCELONA, un estudi que ha analitzat l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport a la ciutat durant els mesos de setembre i octubre de 2022 i febrer de 2023.

Butlletí