Fotografies guardonades en el concurs #acaworldwaterday2018

03/04/2018 - 14:34

Foto: Jordi Fors

L’Agència Catalana l’Aigua commemora l’edició del Dia Mundial de l’Aigua de 2018.

Per a donar a conèixer i conscienciar la ciutadania sobre un  tema tan important s’han convocat per tercer any consecutiu un concurs d’imatges i vídeos, a les xarxes social, amb el lema  “aigua i sequera, el seu impacte i què fas tu per minimitzar-ne els efectes”.

L’objectiu era que la ciutadania ens mostrés la seva visió de com està afectant la sequera als nostres rius, als embassaments i al medi, i sobre què podem fer per a minimitzar-ne els efectes. A través de les més de 300 imatges i reflexions que les acompanyen i que han participat activament en la iniciativa, podem entendre millor l’impacte i la preocupació que la manca de recursos hídrics pot arribar a representar per tots nosaltres i per al nostre desenvolupament, especialment davant l’escenari del canvi climàtic que apunta a una reducció de la disponibilitat d’aigua a mig i llarg termini.

El 22 de març es va celebrar l'acte de lliurament dels premis al concurs de l'edició 2018 als 30 finalistes. Les imatges es difondran mitjançant les diferents xarxes socials de l'Agència.  Instagram.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Jornades de portes obertes per visitar estacions de potabilització d’aigua i dessalinització, depuradores, plantes de regeneració, i també estacions, radars i altres equipaments meteorològics. 

Article

El primer pas per estalviar aigua és saber quanta en consumeixes. Amb aquest interactiu us ensenyem a fer-ho en molt pocs passos.

Butlletí