Segona Fira del vehicle elèctric a Rubí

divendres, 25 maig, 2018 - 00:00 a diumenge, 27 maig, 2018 - 23:59
Geolocation

El cap de setmana sobre mobilitat sostenible es completa divendres 25 de maig amb una jornada tècnica dirigida a les empreses

La Fira del Vehicle Elèctric s’incorpora enguany al calendari de fires i festes de la ciutat. La segona edició de la proposta emmarcada en el projecte Rubí Brilla tindrà lloc els dies 26 i 27 de maig d’11 a 21 h a la Rambleta de Joan Miró i les places de la Nova i l’Antiga Estació.

Durant tot el cap de setmana, la Fira oferirà a la ciutadania expositors de vehicles elèctrics de tota mena (turismes, motocicletes, bicicletes, patinets, monocicles), punts de càrrega de vehicles elèctrics i sistemes d’autoconsum fotovoltaic, assessorament tècnic en instal·lacions de punts de càrrega, compra de vehicles elèctrics i subvencions i activitats lúdiques gratuïtes.

Fins ara, Rubí Brilla ha confirmat la presència de 15 expositors: Hyundai (Talleres J.Gonzalez), Wallbox,  Emoveyou, Plataforma LIVE, Evan Motors (Tesla), Circutor, Som Mobilitat, Som Energia, Das Centre de Formació, edRa, AUVE (Associació vehicle elèctric Catalunya), Vallescar Empreses (Peugeot, Kia), Nissan 100%, Electric Auser Rubí (Renault) i Vectrix.

La ciutadania podrà provar tots els vehicles de la fira també el cotxe elèctric de Som Mobilitat Rubí. Durant l’esdeveniment, l’entitat repartirà vals gratuïts pel lloguer del seu servei de cotxe elèctric compartit. Com en la primera edició, hi haurà també servei de foodtrucks amb diverses propostes gastronòmiques.

La Fira s’inaugurarà dissabte 26 amb la presència del meteoròleg de TV3, Francesc Mauri.

15a jornada tècnica
Divendres 25 de maig, el dia abans de la Fira del Vehicle Elèctric, Rubí Brilla prepara una jornada tècnica  sobre solucions de mobilitat sostenible a l’empresa. La sessió tindrà lloc de 9 a 13 h a la Biblioteca Mestre Martí Tauler. La primera part de la jornada tractarà el Pla de Desplaçament d’Empresa (PDE) a través de tres xerrades a càrrec de Manel Ferri, tècnic en mobilitat a la Diputació de Barcelona; Enric Ferrando, cap de Prevenció i Medi Ambient de B.Braun i  David Guinart del Grup Ferrer.  Després, hi ha prevista una taula rodona amb la participació de Rui Fernandes, CEO & Founder de Busup;  Francesc Pallerols de Compartir; Rubén Blanco, CEO & Founder de Movelco; Jordi Farràs, location manager  d’Avancar, Alejandro Palmarola, de Leche Pascual i Guillem Riba cap de compres i gestió de flota d’Agbar.


 

Etiquetes: 
Categories: 
Energia
Mobilitat

Relacionats

Notícia

El Ple de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha donat llum verda al Pla estratègic per fomentar la mobilitat elèctrica. La previsió és que el parc de vehicles elèctrics i híbrids endollables creixi un 260% fins a l’any 2028.

Article

La web detalla el consum energètic i hídric dels equipaments municipals i les mesures preses per fomentar l’estalvi

Notícia

S'ampliarà la xarxa metropolitana pública actual de 10 a 102 a finals del 2024

Butlletí