En Peyu explica als anoiencs el nou model de recollida porta a porta

Font: AnoiaVerda

04/05/2018 - 22:23

Setze municipis de la comarca de l'Anoia estrenaran enguany el sistema de recollida de residus porta a porta. L'objectiu és que la comarca deixi de ser la que menys recicla de Catalunya.

La recollida selectiva porta a porta a l'Anoia està a punt de començar i el Consell comarcal de l'Anoia estrena el nou web http://www.anoiaverda.cat  on podreu consultar tota la informació: el model de recollida de cada municipi, el kit del material #portaaporta, l'agenda de les xerrades... 

El model de recollida s’adapta a les característiques del territori, aposta per la corresponsabilització, garanteix la millora dels resultats de recollida selectiva i facilita la futura implantació del Pagament per Generació.


 

Categories: 
Municipis: 
Anoia

Relacionats

Notícia

El Consell Comarcal de l'Anoia presenta a Jorba el projecte de la 'Taxa Justa' de residus. El 10% de l'import serà variable i dependrà de la generació i la separació de cada llar.

Notícia

Sant Feliu de Codines serà més estricte amb el sistema de recollida d’escombraries porta a porta. Això és el que és desprèn de la xerrada que aquest dilluns ha organitzat el Consistori, que ha comptat amb la presènica de l'Agència de Residus de Catalunya, i el Consorci de Residus del Vallès Oriental

Notícia

Taradell reparteix tres mil cubells amb xip per millorar la recollida de residus porta a porta. Amb aquesta mesura l'Ajuntament podrà implantar, en un futur, un taxa per generació i/o participació.

Butlletí