Vilafranca del Penedès és el guanyador final d'El Contenidor d'Or

Granollers ha guanyat el concurs el contenidor d'or del mes d'abril

Font: Ecovidrio

19/05/2018 - 08:40

Vilafranca del Penedès ha sigut el municipi guanyador de tot el concurs.

Al llarg dels últims sis mesos, ha augmentat la seva taxa de recollida de vidre un 24,73 % respectes els mateixos sis mesos de l’any anterior.

Com a premi per la constància dels ciutadans de Vilafranca del Penedès, veuran realitzat un projecte pel municipi i podran participar a la festa final de celebració amb tallers i activitats per a tothom.

La segona població amb un major increment ha sigut Rubí, amb un 11,36 %, i la tercera ha sigut Granollers, amb un 11,19 %.

El concurs va començar el dia 1 de novembre i i ha acabat el 30 d’abril. Cada mes s'han mesuirat els residus de vidre que s'han reciclat als municipis participants i es comparen amb els reciclats durant el mateix mes de l’any anterior. Això ha servit per proclamar mensualment un guanyador, on s’ha instal·lart El Contenidor d’Or. 

Granollers ha guanyat el concurs el contenidor d'or del mes d'abril, darrer de competeició i ha augmentat la taxa de recollida un 117,35 % respecte el mateix mes de l'any passat. Per això durant el mes d'abril es va poder veure el contenidor d'or a la pl. de les Hortes


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Durant aquest mes de novembre i fins als primers dies de desembre el Consorci de Gestió de Residus del Vallès Oriental substitueix a Sant Fost de Campsentelles els contenidors de recollida selectiva d’envasos lleugers, de paper-cartó i de vidre per contenidors de càrrega lateral.

Article

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental instal·larà del 7 de novembre al 5 de gener a espais públics dels municipis consorciats i en el marc de la campanya Aquí no llencem res!- Aquí ho reciclem tot!, un punt informatiu itinerant d'àmbit ambiental per sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de millorar la qualitat de la recollida selectiva dels residus municipals.

Article

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha iniciat una campanya de sensibilització ciutadana per fomentar la recollida selectiva de l'oli de cuina usat a les llars, i proporcionarà als usuaris/es que portin oli a la deixalleria un embut per facilitar-ne la recollida.

Butlletí