Els tricicles elèctrics de neteja a Premià de Mar

19/05/2018 - 08:27

Aquests vehicles, silenciosos i no contaminants, incrementen l'eficiència, el rendiment i la qualitat del servei d'escombrat, alhora que ajuden a millorar les condicions de treball dels operaris de la neteja.

Després d'un mes de proves, han entrat oficialment en funcionament els tricicles elèctrics que donen suport als treballadors d'escombrat manual dels carrers. En aquest període s'ha pogut determinar que aquests vehicles, silenciosos i no contaminants, incrementen l'eficiència, el rendiment i la qualitat del servei d'escombrat, alhora que ajuden a millorar les condicions de treball dels operaris de la neteja.

Per les seves característiques, els vehicles faciliten als treballadors desplaçar-se més ràpida i còmodament a les seves zones de treball. També els permeten dur a terme diverses tasques en un mateix recorregut, ja que els tricicles poden transportar diverses eines necessàries per a la neteja com l'escombra, el rasclet, el cabàs, la bufadora o el contenidor per a residus, entre d'altres, a més de comptar amb un espai per ubicar efectes personals dels operaris.

La millora en l'eficiència del servei i velocitat de treball que ha evidenciat la prova pilot dels tricicles ha permès incrementar la freqüència de neteja a les diferents rutes. Com a conseqüència s'han pogut reduir les 12 zones de neteja que hi havia fins al moment, que incloïen carrers amb neteja en dies alterns, a només 10 zones amb la totalitat de carrers amb servei diari, incloent en les rutes la neteja de parcs i solars.


 

Categories: 
Municipis: 
MaresmePremià de Mar

Relacionats

Notícia

S'obren els punts de lliurament de les targetes per fer ús dels nous contenidors de recollida selectiva

Article

El projecte Orgànica circular Mataró aprofita les restes de menjadors escolars com adob dels cultius de les Cinc Sénies

Notícia

Ha començat la campanya informativa sobre el nou sistema de recollida de residus per a activitats i comerços de Premià de Mar.

Butlletí