L’aigua és el tema central la 27a Setmana del Medi Ambient a Terrassa

30/05/2018 - 10:33

Del 4 al 10 de juny se celebra la 27a Setmana del Medi Ambient, tot i que alguns actes arribaran fins al dia 12. Des del 1991, Terrassa dedica una programació d’activitats lúdiques, divulgatives, de sensibilització i de coneixement per a tots els públics, sempre al voltant del 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient.

El lema i el tema principal d’aquesta edició és “L’aigua és vida,un bé públic per a tothom”. Per aquest motiu, de les 22 activitats previstes –visites, tallers, xerrades, taules rodones, cinema o espectacles-, 6 hi fan referència.

A la Setmana també hi ha cabuda per altres activitats relacionades amb altres qüestions: l’Anella Verda, residus, energia, tinença responsable d’animals de companyia o consum responsable, per exemple. La Festa del Medi Ambient està prevista pel 10 de juny al Parc de Vallparadís.

33 entitats, col•lectius i institucions col•laboren en la confecció d’aquest programa d’actes que té un pressupost de 12.000 euros.

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

TAIGUA substituirà més de 12 mil metres de canonades amb una inversió de 3,6 milions d'euros.

Article

L’Observatori de l’Aigua de Terrassa, OAT, l’òrgan de participació ciutadana vinculada al servei d’abastament municipal, celebra el cinquè aniversari de la seva creació.

Article

L'empresa municipal d'aigües de Terrassa, Taigua, fa cinc anys amb la mirada en la renovació progressiva de la xarxa de distribució

Butlletí