S’engega una campanya per fomentar la recollida selectiva de la matèria orgànica a El Vendrell

08/06/2018 - 08:25

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament del Vendrell engega una campanya per al foment de la recollida selectiva de la matèria orgànica.

Com a prova pilot, dues informadores sobre la gestió de residus, que estan contractades mitjançant un pla d’ocupació, faran enquestes als veïns i veïnes del barri del Puig per saber si reciclen o no, els informaran sobre els serveis que ofereix l'Ajuntament (per exemple, la recollida de mobles) i els donaran un cubell per poder fer la recollida selectiva de la matèria orgànica.


 

Relacionats

Notícia

S'han realitzat diversos tallers per a nens i nenes amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància de separar els residus i les conseqüències de males pràctiques.

Notícia

Hi haurà tres models adaptats a les particularitats de cada barri: els contenidors intel·ligents, el porta a porta i les àrees temporals de recollida. L’objectiu és millorar l’índex de reciclatge de la ciutat, que el 2022 se situava al 51,94%, i apostar per la reducció i reutilització com a mesures. Es faran reunions amb les associacions de veïns i veïnes i una campanya comunicativa als barris per explicar totes les novetats

Notícia

Es presenta el projecte RENAT3R amb l’objectiu del projecte és la renaturalització de la riera de la Bisbal i dels torrents del Lluc i Cullerer al seu pas per la trama urbana del Vendrell.

Butlletí