Jornada: "Nova llei de canvi climàtic. Obligacions i subvencions per als municipis"

dimecres, 6 juny, 2018 - 09:00 a dijous, 7 juny, 2018 - 08:59
Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya - Sala d'Actes
Geolocation

La Llei 16/2017, d'1 d'agost, del canvi climàtic, suposa un canvi del model urbanístic centrat en el reciclatge urbà, la rehabilitació del parc de vivendes i els edificis de consum energètic quasi nul.


Un punt important, és la previsió dels pressupostos de carboni com a mecanisme de planificació i seguiment per la integració dels objectius de la llei que afecten de forma específica als governs locals.


En la present Jornada, s'explicarà als municipis com fer front a aquests nous reptes i s'informarà de les principals ajudes existents per tal que aquest canvi de model sigui econòmicament possible.

Organitzador: 
ITeC
Categories: 
Canvi climàtic

Relacionats

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Notícia

Prop de 700 estudiants d’entre 6è de primària i 2n d’ESO de les escoles i instituts de Viladecans han sortit al carrer per mesurar el perímetre i l’alçària de gairebé 1.300 arbres urbans de la ciutat, amb l’objectiu de quantificar el carboni emmagatzemat en aquests.

Article

Deu escoles de Vilanova i la Geltrú disposen d'estacions meteorològiques per mesurar i prendre consciència del canvi climàtic. S'han lliurat en el marc de l'escola de formació sobre adaptació climàtica del projecte SCORE.

Butlletí