CONGRÉS NACIONAL EDUCACIÓ AMBIENTAL 2018

divendres, 16 novembre, 2018 - 00:00 a dissabte, 17 novembre, 2018 - 23:59
Congrés Nacional d'Educació Ambiental Auditori Josep Irla, Casa de Cultura, Girona

Us convidem a participar en el Congrés Nacional d’Educació Ambiental: un espai per a la construcció de coneixement dels i les professionals de l’educació ambiental de Catalunya. Aquest congrés vol teixir aliances entre centres educatius, universitats, entitats, i administracions per proposar accions d’educació ambiental que prenguin en consideració la sostenibilitat de les ciutats, la diversitat dels ecosistemes i el consum responsable. 

Per assolir el repte proposem inspirar-nos en les aportacions de ponents de referènciainternacional, conèixer experiències educatives innovadores i compartir reptes, oportunitats i aliances.

El Congrés ens ha de servir per créixer com a professionals en un món complex i canviant i per fer-nos capaços de crear respostes crítiques i creatives per construir el futur que volem.

TEIXIR ALIANCES entre institucions, universitat i entitats i centres educatius per a proposar accions d’Educació Ambiental que considerin la sostenibilitat de les ciutats, la diversitat dels ecosistemes i el consum responsable.

Conferències inspiradores

“Dels reptes a les accions: Espais de treball”

Experiències educatives

 

PROGRAMA

INSCRIPCIÓ

Fins al 07 de setembre. Període de Pre-inscripció

Fins al 15 juliol. Presentació de l'experiència

De l’1 al 10 d'octubre. Formalització de la inscripció

​(Aforament limitat)

Organització


 

Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

La sisena edició del Fòrum de Gestió de Residus Municipals #wasteinprogress, que durant tres dies té lloc al Palau de Fires de Girona, alerta del desmesurat ús dels recursos naturals.

Notícia

L’AMAP participa a Girona de la mobilització en defensa dels rius. Mig miler de persones assisteixen als actes en defensa dels rius Ter, Fluvià i Muga. 

Notícia

La 6a edició del #wasteinprogress de Girona posarà en comú les eines que els municipis necessiten per avançar de manera efectiva cap a la descarbonització total.

Butlletí